Workshops

Algemene voorwaarden Individuele workshops

Data verschillende workshops

De verschillende workshops
Workshop armband kralenweefraam (o.l.v. Lenny)
De trend van dit moment! Altijd al een armband willen weven op een kralenweefraam? Meld je dan snel aan. We spannen de draden op het weefraam, bedenken een leuk patroon en maken de armband met de kleine Miyuki kraaltjes (Japans). De kralen zijn er in diverse kleuren, zodat er veel combinaties mogelijk zijn en iedereen met een eigen unieke armband naar huis gaat.

 

Workshop Chan Luu Style armband (o.l.v. Lenny)
Ben je ook zo enthousiast over de hippe armbanden van Chan Luu? Wij wel en wij leren je de basis om deze mooie armbanden zelf te kunnen maken. Je kunt deze enkele, dubbele of driedubbele armbanden maken met bijvoorbeeld edelsteen- of glaskralen. Tijdens de workshop maken wij de armband van leer i.c.m. glasparels. Het is wel wat priegelen, dus een beetje handigheid en geduld is wel gewenst.
Workshop Kumihimo (o.l.v. Lenny)
Al gehoord van Kumihimo? Kumi is knopen en himo is draad! Wij leren het je graag. Aan het eind van de workshop ga je met een leuk sieradensetje, bestaande uit een ketting en armband, naar huis. Je hebt keus uit diverse kleuren draad!
Workshop Haken voor beginners (o.l.v. Lenny)
Zin om te leren haken en aan het eind van de workshop ook nog met een leuke, hippe colshawl naar huis? Geef je dan snel op voor de workshop haken voor beginners. Na afloop kun je de haaknaald houden, zodat je thuis nog verder kunt oefenen.
Workshop Mixed Media (o.l.v. Rosita)
Wat hebben wij een enthousiaste reacties ontvangen n.a.v. de demo Mixed Media door Rosita! Het waren er zoveel dat wij hebben besloten workshops Mixed Media aan te bieden. Wat gaan we doen? Tijdens deze dag (10.00 tot 16.00) leert Rosita je alle kneepjes van de Mixed Media technieken. We verwerken de technieken op een spiegel. Deze dagworkshop is inclusief een lunch en materiaal. Vind je het leuk om iets persoonlijks op je project te verwerken (bijv. een foto), dan dien je dit wel zelf mee te nemen. De afmeting van je eventuele foto dient maximaal 9,5 cm bij 9,5 cm te zijn.
Workshop Mozaïken (o.l.v. Greet)
Altijd al willen leren mozaïeken? Dat kan! Na de uitleg van Greet gaat u aan de gang met het mozaïeken van een mooie schaal. De workshop is inclusief koffie/ thee en wat lekkers en de materialen. Het voegmiddel krijgt u met een werkbeschrijving mee naar huis.
Er is plaats voor maximaal 8 personen en de workshop gaat door bij minimaal 5 personen.
De workshop begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 en de kosten voor de workshop bedragen € 35,00 p.p.
Om de workshop door te kunnen laten gaan, hebben wij minimaal vijf deelnemers nodig.
Workshop Mozaik
Workshop Alternatief porselein "schilderen"
Porselein schilderen is weer helemaal hip tegenwoordig.
Het leuke is dat er aan onze workshop geen kwasten te pas komen, hooguit de achterkant van de kwasten.
Voor deze workshop hoef je dus niet over teken- of schildertalent te beschikken.
Echt iedereen kan het...laat je verrassen.
De workshop begint om 19.00 uur en duurt tot ±22.00 en de kosten voor de workshop zijn € 29,95 p.p. inclusief materiaal en koffie/ thee met wat lekkers.
Minimum aantal deelnemers vijf en maximaal acht.
Workshop Alternatief porselein schilderen
Workshop Doodle Clay
Zin in een avondje ontspannen kleien? We gaan met de Doodle Clay een leuke decoratie maken voor in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos.
De workshop duurt van 19.30 uur tot 21.45 uur en de kosten zijn € 25,00 p.p.
Wel dient u, uw creatie thuis nog af te bakken in een huishoudoven. Neemt u een schaaltje mee om uw creaties in te vervoeren?
Minimaal 6 en maximaal 8 personen.
Workshop Doodle Clay
Workshop Home Deco
Verenhanger maken.
Workshop Home Deco

 

Welkom | Nieuws | Workshops | Inspiratie | Aanbieding | Haken is verbinden | Foto's

Design CreabyBea